Föreläsning med Jesper Caron

Koll på livet – Kanske den viktigaste föreläsningen som körs i Sverige just nu. 

Alltför många människor går omkring med en konstant gnagande känsla av otillräcklighet, stressade och har alltid fler saker på Att-göra-listan än vad energin räcker till under en dag och trots att varenda millisekund är fylld med aktivitet så mår man fortfarande inte bra! Då har man inte tillräckligt bra Koll på livet. Men det behöver inte förbli så. Denna föreläsning är direkt designad för den tid vi just nu lever i. Bortom flum, floskler och ideal presenterar istället Jesper konkreta och handfasta åtgärder för att bygga en optimal grund att stå på.

I föreläsningen sätter Jesper fingret på tre stycken viktiga områden som människor av idag har allra svårast att få till. Genom ett listigt självskattningsmoment blir du fullständigt medveten om var du befinner dig just nu och vilka områden du har allra mest att vinna på att arbete vidare med. Det underlag vi nu har från över 50 000 personer som sett denna föreläsning visar att människor är extremt okunniga kring vad som ger energi på riktigt och just därför fyller de heller aldrig riktigt på sin dagliga energibägare fullt ut. Vad skulle det innebära för dig om du hade ex 20% mer energi varje dag? Eller om du visste hur du hushåller bättre med den energi du har? Vidare lär du dig om hur antaganden påverkar ditt liv och hur du förändrar desamma så att du alltmer kan leva ditt liv på det sätt som du själv vill. Lägg därtill en hel säck med vitala verktyg hämtade från den positiva psykologin så har du en föreläsning du önskar att du hade sett för länge sedan. Till skillnad från de många överförenklade föreläsningar som idag florerar i landet ger sig Jesper istället på de mycket komplicerade samband som påverkar oss. Allt på ett lättförståeligt, tydligt och inspirerande sätt. I föreläsningen får du ta del av de absolut senaste rönen från den moderna psykologin och allt material utgår från evidensbaserad forskning. 

Det blir ett lättsamt pass där skrattsalvor varvas med djupaste allvar, allt rikligt kryddat med uppfriskande och insiktsfulla berättelser.  Hög igenkänning, och många aha upplevelser garanteras. Föreläsningen är dessutom sprängfull av värdefulla tips, lifehacks och konkreta verktyg som går
att tillämpa i samma ögonblick som du lämnar föreläsningen. Förbered dig på att få en ökad Koll på livet.

En perfekt föreläsning för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:

• Lär dig fyra vitala faktorer som ökar din dagliga energi så den räcker hela dagen.
• Bli medveten om hur antaganden påverkar ditt liv och hur du på egen hand kan skapa rätt antaganden för ditt fortsatta liv.
• Konkreta verktyg att applicera privat och på ditt arbete som ökar din kapacitet och välmående.

Denna föreläsningen är helt fri från övningar!

Sagt om föreläsningen:

– Tänk om jag hade sett den här föreläsningen för tio år sedan. Vad mycket onödigt lidande jag besparat mig då.
Bästa föreläsningen jag har varit på. Så många bra verktyg som jag nu kan arbeta vidare med. Skrattade mer än jag gjort på många år. Betyg 10 av 10 möjliga.

– Jag tog med mig hela min arbetsgrupp och vi är så otroligt nöjda allihopa.
Uppskattade särskilt att du fick in så mycket användbara tips varvat mellan alla skratt, energi och känslosamma historier. Ett stort TACK.

– Stort tack till dig Jesper! Jag tar med mig många kloka tips & redskap att arbeta med för att må bättre & göra min vardag trevligare. Såå inspirerande!

Om Jesper Caron

Jesper har läst ledarskap på Harvard University, bakgrund som musikalartist,  HR-chef, VD för ett flertal företag,
samt Chefsredaktör för Tidningen Mat o Dryck. Jesper har under sina 16 år som föreläsare fått ett flertal priser
som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare,
han har över 350 000 följare på Facebook, över 50 000 följare på Instagram och utsågs nyligen till en av de 20 mest populära föreläsarna i Sverige
som årligen gör över 150 föreläsningar runt om i världen.

OBS

Dina biljetter skickas omedelbart efter genomförd beställning. Dyker de inte upp så ta en titt i spamfiltret.
Hotmail med flera mail-jättar, raderar alla mail som legat i spamfiltret i mer än 7 dagar. Hämta därför dina biljetter omedelbart!

Biljettpaket: Biljett + 3 ljudböcker + träningsredskap
(Biljetter och nedladdningskoder skickas via mail omedelbart vid din beställning)

Föreläsningen börjar: Kl 18.30
(håller på till ca 21.30 inkl paus)

Plats: Backagården, Stenskogen 735, 243 91, Höör

Pris: 295 kr (ordinarie pris 395 kr)

LÄNK: https://jespercaron.se/produkt/hoor25/

Foto: Robert Eldrim, Medljus