Konferenspaket

Konferens mitt i Skåne

Backagården är din kompletta kurs- och konferensarrangör i Höör, mitt i Skåne. Vi välkomnar både den lilla gruppen som de stora arrangemangen. Vi har ändamålsenliga lokaler till grupper på allt från två personer upp till 375 personer.

Moderna konferenssalar

Vi har nio ändamålsenliga föreläsningssalar. Alla modernt utrustade med digital teknik. Hela anläggningen har trådlös uppkoppling och vi har egen fiberkabel som garanterar snabb access till nätet. Utöver alla konferenslokaler finns 9 grupprum för upp till 8 personer.

Vår kongresshall har en stor scen, komplett AV-utrustning och härlig akustik. Här arrangeras kongresser, utställningar, fester och stora musikaliska framträdanden.
Vi har föreläsningssalar som tar upp till 50 personer beroende på dukning men även för 15 personer. Möjligheterna finns för att möta de flesta behov som ni har på er utbildning.
Vi erbjuder även möjligheter för de mindre mötena. För ledningsgrupper, styrelsemöten och arbetsgrupper kan vi anpassa innehållet för era egna önskemål.

Konferenscentret erbjuder:

● Eventplaneringstjänster
● Toppmodern audio & visuell utrustning med teknisk support på plats
● Sittplatser för 375 i 5E och nio andra rum med kapacitet för 2-80 personer
● Professionell personal på plats
● Kontinuerlig dryckesservice (kaffe, saft och vatten)
● Exklusiv catering på plats

Konferens bland Skånes natur

Skånes natur och omgivning gör Backagården till en plats som andas harmoni och ro. Med vårt utbud och service kan ni fokusera på er själva så tar vi hand om allt det andra.
Med den omgivande miljön finns möjligheter att lägga hela eller delar av konferensen utomhus.

Vi har även ett stort utbud av aktiviteter som vi kan erbjuda. Vi arbetar just nu med att utveckla våra utomhusaktiviteter för att ytterligare dra nytta av vår fantastiska omgivning. Att kunna kombinera traditionella utbildningar med kreativa aktiviteter tror vi bidrar till att stärka både utbildningen och hälsan.

Boka er utbildning eller konferens i Skånes bästa anläggning. I vår underbara skog möter du alla årets skiftningar.

Konferanse lokal

Konferenspaket 1

Konferenspaket (Dagskonferens) Pris per person; 645 kr exkl moms Frukostbuffé Njut av en frukostbuffé komponerat med stor kärlek, bra råvaror och...

Läs mer

Konferenspaket 2

Konferenspaket (2 Dygn) Pris per person; exkl moms Enkelrum från 2955 kr Enkelrum där 2 personer delar på ett...

Läs mer